Denne siden finnes ikke.

Det vil si, den gjør jo det.

Men hvis du har kommet hit, er det høyst sannsynlig fordi du prøver å logge på uten passord, og har kommet til feil sted.

De to vanligste grunnene er:

  1. Du har trykket på «Logg på Fellesverktøy»-linken i en mail du fikk, på PC/MAC, eller på en annen enhet en den du begynte prosessen på. Det går ikke. Du må trykke på påloggingslinken på samme mobile enhet som den du prøver å logge på fra.Se video under for demonstrasjon.

  2. Eller du trykket på linken på den mobile enheten, men valgte ikke appen «Fellesverktøy» for å åpne linken (hvis du fikk valg om det). Kanskje du valgte en nettleser?Hvis du har valgt Nettleser én gang, kan det hjelpe å holde inne på linken litt, og velge Fellesverktøy i menyen som dukker opp.

Det kan selvfølgelig være andre grunner til at du havner her. Kanskje har vi en feil i appen til og med. Hvis du er sikker på at det problemet hverken er 1 eller 2 over, kan du skrive til [email protected], så hjelper vi deg så godt vi kan!

Hvis passordløs innlogging av en eller annen grunn bare ikke fungerer på din mobil, kan du også logge på med passord. Se video under.