Nytt i Fellesverktøy juni 2021

Nytt i Fellesverktøy juni 2021

   • Søk i alle verktøy. Under Verktøylagre på hovedskjermen dukker det nå opp et søkefelt på toppen. Der kan du søke opp verktøy etter verktøynavn/merking, lager eller bruker. Og kombinasjoner av disse.
   • Flere varsler rundt reservasjon av verktøy. Både den som har verktøyet og den som har reservert det får automatisk diverse varsler hvis ting ikke går som planlagt. Du får varsel:
    • Når noen tar et eller annet du hadde reservert
    • Når du har noe som en annen har reservert (kanskje uten at du visste det)
    • diverse andre lignende situasjoner som er vanskelige å forutse 🙂
   • Mulighet for å bytte mellom avdelinger, hvis firmaet ditt har dette. Du kan bytte under Profil → trykk firmanavnet ditt.
    • (Hva er en avdeling, egentlig? Avdelinger brukes for å skille for eksempel Oslo og Bergen, så ikke det blir unødvendig mange brukere og verktøy inne i appen.)
   • Brukerredigering (for administratorer): Vi satt opp avkrysningsbokser for å gjøre det enklere å bestemme lagertilgang per bruker.

Noen oppmuntrende tall

Siste 4 uker har verktøy blitt overlevert i ordnede former 882 ganger hos alle dere kunder totalt. Regner vi bare 10 minutter tid spart i leting per verktøy, utgjør det 147 timer −tett opp mot 1 måned− spart arbeidstid! Og da har vi ikke regnet inn spart irritasjon 🙂

En del kunder bruker også Utplassering-funksjonen (24 ting ble utplassert siste måned) for ting som skal stå ute hos kunder en tid, for eksempel containere, strømskap, byggtørker, måle/loggeinstrumenter og sånt.

I samme tidsrom har omtrent halvparten av alle brukerne vært innom appen minst én gang hver uke, så det er generelt sett mye engasjement. Når det blir moro å holde orden, blir alt så mye enklere! Samtidig bedrer vi miljøet på arbeidsplassen, noe vi vet er vesentlig for at firma og prosjekter skal gå bra.

Neste måned

I juli har vi tenkt ut en «special surprise». Det er sommer og sol ☀️, men vi er innom jobb av og til!

Vi har alltid noe å gå på

Flere av disse ideene kommer fra kundene våre. Tusen takk for tips! Du kan bruke [email protected] eller chatten her på siden for å ta kontakt med oss. Kanskje du av og til kommer på et eller annet som burde vært gjort annerledes eller bedre? Ser frem til å høre fra deg!