Hva med personvern?

Fellesverktøy AS tar personvernet alvorlig.

Personopplysninger

Vi samler inn så få personopplysninger som mulig.

Av annen personlig informasjon kan du selv velge å legge inn navnet ditt og/eller mobiltelefonnummer. Dette er alt vi har av personlige opplysninger

Ingen personlig informasjon blir uansett lagt ut for offentligheten; denne informasjonen blir kun brukt internt i kontoen til firmaet ditt.

Pushvarsler, nyhetsbrev, e-post osv

Vi bruker ikke din kontaktinfo til å sende reklame og lar ikke andre gjøre det heller.

Alt av kommunikasjon har vi prøvd å legge til «vanlige» norske arbeidstider, Mandag-Fredag 08-14. Litt avhengig av hva arbeidskameratene dine gjør, kan det imidlertid være du får varsel på kvelden eller helger. Det er som oftest hvis noen tar en ting du hadde reservert, eller andre mistenkelige hendelser.

Du har muligheten til å skru av pushvarsel og/eller e-postvarsel fullstendig, i innstillinger i appen.

Nyhetsbrev

Alle brukerne får automatisk nyhetsbrev ca 1 gang per måned. Der nevner vi helt kort nyheter i appen, eller nyttige funksjoner du kanskje ikke har sett. Vi sender ikke ut reklame for andre ting i dette nyhetsbrevet.

Det er mulig å skru nyhetsbrev av og på i innstillinger i appen. Du kan også melde deg av ved å trykke en lenke på bunnen av hvert nyhetsbrev. Det er mulig å melde seg på nyhetsbrevet uten å installere appen, se forsiden av fellesverktoy.no

Slett meg

Du kan ta kontakt med Fellesverktøy-administrator (sjefen din kanskje?) for å få slettet kontoen din. Avhengig av firmaets arbeidsreglement er det ikke sikkert at du kan få slettet kontoen så lenge du er ansatt.

Les mer

Du kan se personvernerklæringen og brukervilkår/lisens på https://www.fellesverktoy.no/privacy/

Informasjon om cookies (informasjonskapsler) på https://www.fellesverktoy.no/cookies-informasjonskapsler/